chanel-poster-@2x
Jeg har endelig fundet et billede, der kan pynte på væggen over sofaen… Det har ikke været helt let, men da jeg for nylig faldt over dette fotografi skudt af Kenneth Nguyen, slog jeg til. ;) Christoffer kunne heldigvis også lide det, haha. Jeg har længe fulgt Kenneth Nguyen, som blandt andet arbejder som fotograf, på Instagram og da han postede dette billede, var jeg helt solgt. Jeg elsker kontrasten i billedet, som viser en vietnamesisk dame der sælger bananer med den storslåede Chanel butik i baggrunden. Det er virkelig kontrastfyldt om noget. Billedet blev kun udgivet i få eksemplarer, men der kommer jævnligt nye på hans shop, så jeg vil råde jer til at holde øje. Det gør jeg ihvertfald selv, da jeg er på jagt efter en “sidekammerat” til billedet her. ;) Hvad synes I om det?

line@2xI have finally found a poster to decorate the wall behind our couch…  It has not been easy, but when I recently came across this photography shot by Kenneth Nguyen, I knew I had to have it. ;) I have for a long time followed Kenneth Nguyen on Instagram, who works as a photographer, and when he posted this photo, I was completely sold. I love the contrast in the picture, which shows a Vietnamese lady selling bananas with the magnificent Chanel store in the background. The poster was only sold in a few copies, but I can highly recommend you to stop by his shop, as he is launching new pics regularly. What do you think of it?

modeblog1