lange-gardiner@2xgardiner@2x
Jeg har fået en ting for lange gardiner. :) Først hængte vi dem op i soveværelset og nu også i stuen. Vi har en ret lys stue, da vi bor forholdsvist højt og har en hjørnelejlighed. Derfor synes jeg godt, at stuen kan bære nogle lange gardiner. Christoffer skulle derimod overtales og derfor er det nu fjerde pakke gardiner, vi har med hjemme og prøve, haha! Selvom jeg klart helst ville foretrække nogle i en svag gammelrosa/beige tone, så synes jeg også, at disse lysegrå går an. Vi er dog stadig ikke 100% sikre på, om det skal være disse. Hvad synes I om det? Kom endelig med jeres ærlige mening. ;) Jeg synes også, at vi kunne bruge lidt farve i vores stue, men ved ikke helt, hvordan vi skal få det ind? Har I nogle idéer?

…………………………………………………………………………………………………………………………………

I have a thing for curtains. :) First we got some for our bedroom and now also the living room. We have a pretty light living room as we live quite far up and therefore I think it works well with some heavy curtains. Christoffer was a bit more hard to persuade, so these curtains are the fourth ones we have bought, haha! We can’t decide. :) Even though I would prefer some dusty rose curtains, I also think these grey ones work quite well.. What do you think? Should we keep them or not? :)