Indtil nu har Louis sovet mellem os i dobbeltsengen… Jeg kan godt mærke, at jeg har brug for, at han snart rykker ud. Selvom det er enormt hyggeligt at sove sammen, ender jeg med at sove ude på kanten af sengen mange nætter. :) Det kan mærkes i ryggen. Jeg har på fornemmelsen, at han også vågner unødigt af og til, fordi “madpakken” ligger lige ved siden af, haha… Han sover i det hele taget utrolig dårligt i øjeblikket – jeg kan dårligt vende mig i sengen, før han vågner. Gaaab… Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet fem timer i streg.

Vi har derfor købt en ny seng til Lily over DBA – den fineste grå karlekammerseng. Lilys gamle Sebraseng er rykket ind i enden af vores soveværelse, som bliver Louis’ seng. I øjeblikket sover Lily dog stadig i den, da vi endnu ikke er færdige med karlekammersengen og jeg må indrømme, at jeg elsker at sove sammen alle fire i vores lillebitte soveværelse. Det er mega hyggeligt. <3

Vi har planer om at forkorte karlekammersengen en smule – den er nemlig ca. 175 cm i liggemål og den virker stor og fylder meget på hendes lille værelse. Derudover skal vi have lavet en madras til den – det er svært at finde til sådan en gammel seng med skæve mål, så derfor vil vi få den lavet hos en skumfabrikant. Hvis vi stadig bor i denne lejlighed, når Louis bliver lidt større og forhåbentlig sover bedre om natten, rykker vi skabet ind i vores soveværelse og Louis ind ved siden af Lily. Det tænker jeg, bliver meget hyggeligt og trygt for dem at sove sammen. Men er den ikke sød den lille grå seng? Vi fik den til kun 700 kr og den var helt nymalet og fin. Elsker DBA og i det hele taget når gamle skatte kan få nyt liv. Har I også gjort nogle gode genbrugsfund for nylig? :)