iphone-cover@2x– Love my new phone cover from Ebay

Nu er det ikke fordi der skal gå Ebay i den her på bloggen, men jeg har gjort nogle gode fund på det sidste (se bare HER og HER), som jeg er nødt til at dele med jer. ;) Og jeg ved jo, at mange af jer er glade for den slags indlæg. Ikke sandt? ;) For et par uger siden faldt jeg over dette sjove smartphone cover med marmorprint og har netop modtaget det med posten. Synes det er ret fint og så kostede det kun 63 kroner. Det findes også i hvid marmor. Bare et lille tip.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I hope that you aren’t tired of my Ebay posts just yet, haha. ;) Nevertheless, I have stumbled upon some really good bargains lately, that I have to share with you. A few weeks ago I bought this cool smartphone cover and I just received it today. Love the marble print! :) It’s also available in white marble. Just a small tip.

ebay-goodies-@2x
1. marble cover/HERE, 2. ballet flats/HERE, 3. lace top/HERE