nederdel-bryllup@2xtøj-til-bryllup-gæst@2xasos-hvid-top-crop-top@2xted-baker-nederdel@2xted-baker-skirt@2xContains affilliate links: white top/Asos HERE, skirt/Ted Baker HERE, shoes/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), bag/Chanel

I lørdags var jeg til Cathrines fødselsdag. Fordi hun er så glad for fest og farver, var jeg hoppet i en blomstret nederdel, en cropped top og høje hæle. Jeg synes næsten ikke, at jeg kunne være andet bekendt, når hun altid selv ankommer til fest i tyl og pailletter. ;) Jeg følte mig dog en anelse ung med de unge, da jeg stod derhjemme foran spejlet i cropped top, men hvis jeg ikke kan have sådan én på nu i mine tyvere, så kan jeg nok aldrig. Så hvorfor ikke? Det er jo bare tøj, som Cathrine selv plejer at sige. – Og man skal kunne have det sjovt med det, ikke? ;)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Last Saturday, I went to Cathrine’s birthday party. She loves dressing up herself, so therefore I had also put on a pretty festive outfit. When I was standing in front of the mirror at home in this outfit, I felt a bit odd wearing a cropped top. But then I was thinking, that if can’t wear it now in my twenties, then never. So why not? It’s just clothes and you’re supposed to have fun with it, right? ;)

modeblog1