passion-for-fashion-kærste@2x

{Jeg delte 10 skøre facts lige HER, som Christoffer havde skrevet om mig}

Det er ved at være tid til, at se tilbage på måneden der gik. Bedre sent end aldrig, ikke? ;) Maj måned var spændende på mange måder. Jeg vil næsten vove at påstå, at det var en af de mest spændende (og nervepirrende) måneder i mit liv. Det lyder måske voldsomt, men lanceringen af vores eget mærke Âme Copenhagen har virkelig været (og er stadig) en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg kan ikke sige det nok gange, hvor taknemmelig jeg er for, at have jer med på hele rejsen og at I har taget så godt imod det. Tusind mange tak. <3 Udover en masse indlæg om Âme Copenhagen, fik jeg også delt en masse andre emner med jer. Se bare med nedenfor, hvor jeg viser nogle af månedens højdepunkter. Hvilke indlæg kunne I bedst lide i maj måned? :)
line@2x
It is about time to take a look back at the month that passed. Better late than never, right? ;) May was an exciting month in many ways. I would almost venture to say that it was one of the most exciting (and nerve wracking) months of my life. It might sound dramatically, but the launch of our own brand Âme Copenhagen really has been (and still is) a dream come true. I can not say it enough times, how grateful I am to have you guys with me on this journey and that you have been been so positive about it. Many many thanks. <3 But Âme Copenhagen wasn’t of course the only thing I wrote about in May. Take a look below where I have shared some of highlight. Which blog posts did you like the best?

âme-copenhagen-@2x

{Jeg afslørede for første gang Âme Copenhagen. Læs mere HER.}

væghængt-sengebord-natbord-sidebord@2x

{Jeg viste vores nye hjemmelavede sengeborde frem. Find guiden til dem HER}

ebay-goodies@2x1

{Jeg delte et af mine seneste Ebay scoops. Find link til skoene HER}

how-to-design-your-wardrobe-closet@2x

{Jeg gav tips til, hvordan man organiserer og inddeler et skab. Læs guiden HER}

rugvaffel-med-avocado-nem-hverdagsopskrift@2x

{Jeg delte en nem og lækker opskrift på rugvafler med avocado og hytteost. Find opskriften HER}

triple-braid-hverdagsfrisure-nem-håropsætning@2x

{Jeg viste en nem hverdagsfrisure. Find en step-by-step guide HER}

lyserødt-sæt-modeblog-âme-copenhagen-fashion-blog-tøj-shopping@2x1

{I fik det første tøj fra Âme Copenhagen at se HER}

diy-pearl-ring1

{Jeg gav tips til hyggelige projekter, som man kan lave i weekenden. Læs det HER}

lyserød-nederdel@2x

{Jeg gav inspiration til, hvad man kan tage på som gæst til et bryllup. Læs mere HER}

bemz-sofa-cover@2x

{Jeg viste vores nye stue frem HER}

selvbruner-yves-rocher-modeblog-@2x

{Jeg testede en selvbruner og viste før og efter billeder HER}

konsolbord-consol-table@2x

{Jeg viste vores nye konsolbord frem. Vores første “voksenmøbel”, som Christoffer kaldte det. Læs mere HER}