veninder-@2xbomuldshund-@2xrørbig-strand@2xnaturlige-krøller@2xblomster@2xSommerhus-rørvig@2xbomuldshund@2xcheesecake-med-jordbær@2xstrandblomster-rørvig@2xsommerhus-i-rørvig-@2x
Godmorgen piger. Håber I har haft en skøn weekend. ;) Jeg har brugt min i selskab med nogle af mine bedste veninder og en sød lille hund i et sommerhus i Rørvig… – Hvilket også forklarer, hvorfor bloggen har stået lidt stille de sidste par dage. Nogen gange har man bare brug for at trække stikket.

Den har stået på gåture ved vandet, brætspil, god mad og en masse rosé. ;) Det er lidt blevet en tradition, at vi 9 piger tager op i min venindes Cilles sommerhus et par gange om året. Det er simpelthen så hyggeligt. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet og nogle af os endda helt fra børnehaveklassen. Jeg føler mig meget heldig, at have sådan nogle venskaber. Hav en dejlig mandag, allesammen.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning girls. I hope you had a great weekend. ;) I spent mine in company with some of my best friends in a Summer house in the country side… – Which also explains why the blog has been a bit “quiet” the past few days. Sometimes you just need to unplug.

We have been taking walks by the sea, played board games, eaten delicious food and a we’ve been drinking lots of rosé. ;) It’s kind of become a tradition. We have known each other since high school and some of us even from kindergarten. I feel very lucky to have such friendships. Have a great Monday, everyone.