Her er et tilbageblik på Halloween de to forrige år, som min dejlige veninde og hendes mand, Marie-Louise og Christian, har gjort til en tradition at arrangere og “hoste”. Som jeg fortalte forleden, gør de altid enormt meget ud af det – intet er overladt til tilfældighederne, der bliver pyntet op til den store guldmedalje, lavet mad under temaet, udleveret goodiebags til børnene, lavet festlege og græskarudskæring. Det er simpelt så (u)hyggeligt at være gæst til. I år var det som sagt et lidt anderledes setup for de nærmeste pga. corona – det hele blev rykket udendørs, afstand, håndsprit og “håndmad”, men stadig et super fint arrangement.

Som tidligere nævnt, fik jeg ikke taget så mange billeder, fordi jeg havde travlt med at løbe i hælene på Lily og Louis, så derfor får I dette flashback fra de forgangne år – først med et barn (og én i maven) i 2018 og med to på armen i 2019. Hyggeligt at have disse minder. Selvom situationen har gjort, at vi ikke holder arrangementer som tidligere i 2020, forestiller jeg mig at flere af jer med børn stadig vil lave lidt Halloween (u)hygge derhjemme i efterårsferien – udhule og dekorere græskar, måske pynte op, lave Halloween-skattejagt eller bage kager med edderkopper eller lignende. Jeg tænkte, at I måske kunne lade jer inspirere lidt af de forgangne års Halloweenbilleder og ellers kan I finde mere kreativ inspiration i DETTE indlæg. :) Hav en dejlig aften og god efterårsferie.