livingroom@2xbonderoser@2x
Vi har endelig fået taget os sammen til at få malet det sidste rum i lejligheden, spisetuen. Det er rart endelig at kunne invitere venner og veninder over til middag, haha! ;) Vi har fået købt stole og sat et spisebord ind i rummet, men jeg synes stadig, at det ser meget tomt ud. Jeg tænker, at vi skal have et gulvtæppe af en art og noget op på væggene, men hvad? Kom endelig med input. I var så gode til det med entréen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We have finally painted the dining room. It is so nice that we can finally have some friends over for dinner, haha. ;) We have bought some chairs and added a dining table, but the room still looks very empty. I’m thinking to buy a rug of some kind and some posters/paintings for the wall, I just can figure out what to buy. Do you have some ideas?