snueknuser

Min favoritdrik i de kolde måneder

Både Lily, Christoffer og jeg har skiftevis været forkølede herhjemme. Nu er det heldigvis ved at være overstået og som nogen af jer skrev, var vi da heldige, at det kom inden jul. I har ret – det er da egentlig meget godt timet. :) Hvis I også går og småskranter lidt, skulle I prøve denne varme vinterdrik. Jeg har delt den før, men nu gør jeg det igen, for den er og bliver min favoritdrik i de kolde måneder. Den er super simpel at lave – man koger simpelthen bare noget vand, hælder det i et glas og tilsætter frisk ingefær (mængde efter smag og behag), lidt citron, en teskefuld honning og et par stjerneanis. Det smager virkelig skønt og så skulle det tilmed boost immunforsvaret. Har I forresten husket at se efter, hvad Mette Marie gemmer i julekalenderen i dag?