[youtube width=”744″ height=”502″]https://youtu.be/jD-dlAMXNjE[/youtube]

Jeg kan nu løfte sløret for den video, som jeg var ude og skyde i går i Københavns Lufthavn sammen med mine søde bloggerkollegaer Cille og Frede. Vi fik som sagt hver især den opgave at udvælge et lækkert rejseoutfit. Det var godt nok svært at beslutte sig, for nøj hvor er der mange lækre butikker at vælge imellem. Faktisk kan I vinde hele det outfit, jeg har udvalgt (plus lidt ekstra) i den omtalte konkurrence, som jeg løfter sløret for om et par dage. Stay tuned! ;)

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I can now show you the video I shot yesterday at Copenhagen Airport together with  Cille and Frede. We all had the fortune to choose the perfect travel outfit. It was very difficult as there were SO many nice shops to choose from. Actually you can win all the items, I have chosen plus a little extra in the upcoming giveaway. Stay tuned. 

Sponsored by CPH Airport