indretning@2x

Jeg er kæmpe fan af Pinterest og kan bruge mange, mange timer derinde på at surfe efter inspiration. Vi er stadig ikke kommet 100% på plads i lejligheden, så jeg bruger i øjeblikket meget tid på at søge efter lækre boligbilleder af skandinaviske hjem. Lige nu drømmer jeg om at installere noget lyserødt i stuen og et lækkert skrivebord, da jeg jo arbejder hjemme. Vi får se, hvad det bliver til. Jeg tror ikke, Christoffer er helt med på den lyserøde idé. ;)  I er i øvrigt velkomne til at følge mig på Pinterest HER, hvor jeg næsten dagligt lægger nye billeder op.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m a huge fan of Pinterest and I often spend hours surfing for inspiration. We aren’t totally done with the apartment yet, so at the moment I’m looking for pictures of lovely Scandinavian homes. I’m dreaming of adding some more pink in our living room and a cool desk, as I work from home. You are more than welcome to follow my boards on Pinterst, if you’re intersted. 

Photo credit: Pinterest – follow me HERE

modeblog1