interior-design
Som I måske har set på Instagram, var jeg på besøg i Ellos’ showroom i går. Hold nu op, hvor var det bare lækkert indrettet! Jeg fik lyst til at gå hjem og lave det hele om, haha… Tilføje flere farver i indretningen, flere planter og få en daybed! ;) Jeg gik straks igang med at søge efter flere inspirationsbilleder på Pinterest og her er nogle af dem, jeg faldt over. Jeg håber, at I også kan lade jer inspirere lidt af dem. God dag til jer alle. Jeg vil smutte hjem til min mor – vi skal nemlig i spa hos Ilse Jacobsen i Hornbæk her til formiddag. I er velkomne til at følg med på Snap @Cdueholm og Instagram HER, hvis I vil med på sidelinjen. ;)

blog, københavn, high-streetAs you may have seen on Instagram, I was visiting Ellos’s showroom yesterday. It was just so nicely furnished! When I came home I felt like redecorating our whole apartment, haha… – Add more colors, more plants and get a daybed! ;) I immediately started to search for more inspiration images on Pinterest and here are some of the ones I stubled upon. I hope that you can get inspired from them as well. Have a great day, everyone! I’m going to visit Ilse Jacobsen’s spa just outside Copenhagen with my mom today. You are welcome to follow me on Snap @Cdueholm and Instagram HERE, if you’re curious to see the spa.