H&M-sweater@2x
Det er for alvor blevet årstid for striktrøjer. En beklædningsdel jeg virkelig elsker. Jeg var inde i byen i dag og slog et smut forbi H&M, hvor jeg kom til at gå lidt amok i sweatre og chunky cardigans og kommentaren fra ekspedienten, da jeg langede dem over disken var også: “Nu kommer du da ihvertfald ikke til at fryse i den kolde tid, haha“. Denne striktrøje var en af dagens køb og jeg elsker den allerede! Har I investeret i noget lunt strik endnu?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s season for knitwear. A piece of clothing I really love. I went into town today and stopped by H&M where I bought a lot of sweaters and lovely cardigans, so now I’m totally ready to approach the Winter season. This one is one of today’s scoops and I already love it! It’s so warm and cosy! Have you invested in any knitwear yet?

modeblog1