Bibel@2x

Min mor er verdens bedste. Min største støtte og min største inspiration. Jeg vil ønske, at jeg bliver som hende, når jeg en dag selv bliver mor. Det er også uden tvivl min mor, jeg har mine kreative gener fra. Hun er super dygtig til at strikke, lave blomsterdekorationer og ikke mindst at indrette på en hyggelig og personlig måde med små stillebens overalt. Her er et par små glimt fra hende fine hjem.

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

My mom is the best in the world. My biggest support and my biggest inspiration. I wish I’m going to be like her, when I one day become a mom myself. It is without a doubt also my mom, I inherited my creative genes from. She is super skilled at knitting, making flower arrangements and not least to organize her home in a cozy and personal way. Here are a few glimpses from her lovely house.

lyng@2x

{Lidt af det lyng vi fandt på Bornholm – se fine efterårsbilleder fra dagen HER}

acapulco-stol @2x

{Læsehjørnet}

fader-vor@2x{Dette billede er gået i arv generation efter generation, da det har en meget speciel historie. Min tipoldemor havde en kæreste, der rejste til America for at arbejde. Aftalen var at han skulle sende penge hjem til hende, når han havde tjent nok, så hun kunne rejse ned til ham. Han må have ombestemt sig (og måske fundet en anden), for i stedet for penge til rejsen modtog hun dette “Fader Vor”, som han havde malet til hende. – Måske bad han om en form for “tilgivelse”}

kors@2xfarvede glas@2xstilleben@2x

{Et af de mange fine stillebens}

lysestager-nordal@2x
modeblog1