show-me-your-wardrobe-garderobe@2x

Hvis der er én pige jeg beundrer, er det min dejlige veninde Marie-Louise. Hun arbejder fuld tid ved siden af sin kandidat og har samtidig tid til at være der for sine veninder og familie. Hun er utrolig betænksom og jeg er overbevist om, at hun har flere timer i døgnet, end os andre. ;)

Ikke nok med det, så har hun også en lækker og unik stil, som jeg synes, I skulle have lov til at få et indblik i. Hun har en kærlighed for sort og går nærmest ikke i andet, men hun formår at mikse det på en måde, så det aldrig ser kedeligt ud. Marie-Louise viste for fire år siden sin garderobe frem på bloggen HER, men meget er sket siden da, så nu er det på tide med et nyt garderobevisit. Se med nedenfor, hvor hun også svarer på nogle spørgsmål omkring sin stil.

pels-nøglering@2x

Marie-Louise i en af favoritjakkerne fra IRO.

ankelstøvler@2xpelse@2x

Marie-Louise har et hav af lækre læderjakker og til højre ses hun i seneste investering fra Tigha.

balenciaga-city@2x

Marie-Louises to yndlingstasker fra henholdsvis Stella McCartney og Balenciaga.

gevir@2x

Det seje kranie er fra Aura Living.

nuit-et-linette@2x

Nogle af favorit øreringene fra Nuit et Linette.

glaskuppel@2xrå-læderjakke@2x

Et af den type outfits, som Marie-Louise føler sig bedst tilpas i.

sort-pels@2x

Jeg kender ingen anden, der har så mange jakker og pelse som Marie-Louise. Pelsen her er fra Club Collection og bouclé  jakkerne er fra IRO.

sprout-world@2x

Marie-Louise er Digital Marketing Manager hos Sprout World, der har opfundet blyanter med frø i enderne. Når man har brugt dem op, kan man stikke dem i jorden og derved få fine små planter ud af dem. De sælger også forskellige frø, som man kan dyrke i æsker. Tiny Gardens, hedder de mere præcist. :)

IRO-læderjakke@2x

En af favoritjakkerne fra IRO.

bomuldshund-blanding@2x

Marie-Louises søde hund, Sofus. 

Jeg håber, I kunne lade jer inspirere af Marie-Louises lækre univers. Se flere spændende garderobevisit HERHERHER og HER.

………………………………………………………………………………………………………….

I really admire my dear friend, Marie-Louise. She works full time alongside her Master and in somehow she still manages to be there for her friends and family. She is very thoughtful and I am convinced that she has more hours a day than the rest of us. ;)

She also has a cool and unique style. She loves everything black and teams it up with lots of beautiful jewellery. Four years ago, Marie-Louise showed us her wardrobe HERE, but much has happened since then, so now it is time for a new wardrobe visit. I hope you can get inspired from her cool universe and don’t remember to stop by some of the previous “Show me your wardrobe” posts HEREHEREHERE and HERE.