INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklamelinks: 1. By Malina/HER, 2. Arket/HER, 3. H&M/HER, 4. Arket/HER, 5. H&M/HER, 6. Monki/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. Arket/HER, 10. & Other Stories/HER, 11. Veja/HER, 12. Filippa K/HER, 13. Arket/HER, 14. Arket/HER, 15. Asos/HER, 16. Cos/HER

Jeg har fået svar på begge mine Coronatests, som heldigvis var negative. Nu er vi dog hjemme igen alle fire, da et barn fra Lilys børnehave er testet positiv, så nu har Lily også fået lavet en test, som vi afventer svar på og torsdag skal hun testes igen… Pyha, det kommer lidt for tæt på. Hun tog dog prøven i stiv arm – seje lille mus. Christoffer og jeg har delt dagene op herhjemme, så vi hver især har en halv dag til at arbejde og så sidder vi ellers om aftenen med hver vores computer. Det er lidt udfordrende at arbejde med to børn hjemme, men man får det på en eller anden måde til at fungere alligevel.

Jeg brugte formiddagen på at besvare mails, en hulens masse kommentarer i min Instagram indbakke og desuden fik jeg lavet denne collage her med fire outfits til forskellige anledninger. Jeg er selv helt skudt i DENNE sorte sag – smukkeste kjole til jul eller nytårsaften og hvis det ikke var fordi, at jeg allerede havde DISSE støvler fra & Other Stories, ville jeg klikke DENNE H&M model hjem – som er noget mere budgetvenlig og stadig super fin. Kan I have en dejlig tirsdag.