skappelgenserenskappel-genseren

MOMMY’S HOMEMADE SWEATER, IN THE MAKING

Min mor er typen der kan strikke, mens hun ser fjernsyn. Ja, faktisk helt uden at kigge. Og det er ikke bare ret og vrang vi taler om, men den slags strik med kabler og mønstre. Jeg forstår ikke, hvordan hun gør det. Hun har op til flere gange prøvet at lære mig at strikke, men når det endelig kører, taber jeg en maske og så er det forfra igen. Jeg er ikke ligefrem stolt over at indrømme det, men jeg har faktisk præsteret at blive så rasende over at tabe en maske, da jeg var halvvejs igennem en hue, at jeg begyndte at tude. Jeg har dog sat mig for, at blive bedre til det. Uden at bryde ud i raserianfald. Jeg forestiller mig, at det kan være helt meditativt. :)

I og med jeg strikker cirka lige så hurtigt, som en snegl kan snegle sig afsted, har jeg sat min superstrikker af en mor på en opgave. Apropos striktrøjer – jeg er nemlig faldet for en yderst pæn én af slagsen, som jeg nærmest ikke kan leve uden. Selvom det ville være sejt at kunne sige, at man havde strikket den selv, er det nu også lidt (meget) rart og hyggeligt, at min søde mor gider at lave den til mig. Jeg glæder mig til at vise jer den, når den er færdig. – Se i øvrigt en sweater min mor strikkede til mig tilbage i 2010 HER. :) Der er løbet meget vand i åen siden da – både hvad angår stil og billedkvalitet, haha…

linje-prikket@2x

My mother is a super knitter. She can knit while watching TV. Actually, she can knit without looking at all. And it is not just only plain and purl, but the kind og knitwear with cables and patterns. I don’t understand how she does it. Several times she has tried to teach me, but I always drop a loop and it ends up in disaster. However, I would like to become better at knitting. I imagine that it can be quite meditative. :)

As I knit as fast as a snail can move, I have put my super knitter mom on a mission. Speaking of knitwear – I have fallen in love with a very pretty sweater, that I almost can live without. Although it would be cool to say that I had made it myself, it’s also a little (very) cozy and pleasant, that my sweet mother bother to do it for me. I look forward to showing you the result. – See also a sweater my mother knitted to me back in 2010 HERE. :)
modeblog