hestehale-opsætningIT’S ALL IN THE DETAIL

Det kræver ikke særlig meget, at peppe en standard hestehale en smule op. I øjeblikket bruger jeg ofte et tyndt organzabånd til at binde rundt om elastikken i min hestehale og jeg synes faktisk, at det ser temmelig fint ud. Det sætter lige prikken over i’et og får det til at se ud som om, at man har gjort sig en smule umage. ;)

linje-prikket@2xIt doesn’t take much to spice up a regular ponytail. Currently, I often use a thin organza ribbon to tie around the rubber band of my ponytail and I actually think, it looks pretty cute. It adds the icing on the cake and make it look, as if you have done an effort. ;)

up-your-ponytail-game
Man kan købe organzabånd, silkebånd, blondebånd og lignende i de fleste stofbutikker. Jeg har købt en meter af dette i Stof2000 til en flad 10’er, men ellers kan man også bare gemme båndene der ofte følger med fødselsdagsgaver, værtindergaver, osv. :)

linje-prikket@2xYou can buy organza ribbons, silk ribbons, lace ribbons and much more in most fabric stores. Or else, you can just save the ribbons that comes with presents, hostess gifts and so on. :)

hestehale-håropsætning
Hvis I mangler inspiration til flere måder, man nemt og hurtigt kan peppe den gængse hestehale op, skulle I smutte forbi mine tidligere indlæg HER og HER. Når vi nu er ved frisurerne, skulle I desuden tjekke min “messy hair updo” ud, som har været en af de mest populære hårguides i bloggens historie.

linje-prikket@2x
If you’re looking for inspiration for more easy ways to spice up your everyday ponytail, you should read my previous blog posts HERE and HERE. Talking about hair – you should also check out my “messy hair undo“, which has been one of the most popular hairdos on the blog ever.

ponytail-hair-style
modeblog