markberg-designsamarbejdetaske-markbergmarkberg-bagmarkberg3

Reklame links: bag/my design for Markberg HERE, leather jacket/MDK HERE, shorts/vintage Levi’s HERE, shirt/Zara (similar HERE), boots/Asos HERE, necklace/Nuit et Linette HERE

Glædelig søndag, allesammen. <3 Her er nogle billeder af min nye taske i den store version, som jeg har designet for Markberg. Denne størrelse er idéel til arbejds- og skolebrug, da den kan rumme en 15″ computer og derudover har den masser af rum og lommer. Jeg bruger den både, når jeg skal på kontoret, men også på dage hvor jeg har brug for lidt ekstra plads til f.eks. en varm trøje eller et par skiftesko. Godt nok er den rummelig, men den føles ikke specielt stor at gå rundt med. :) I kan finde den HER, hvis den skulle have interesse. ;)

blog, københavn, high-streetHappy Sunday everyone. <3 Here are some pics of my new bag which I have designed for Markberg. This size is perfect for work and school purpose, as it can fit a 15″ computer and has lots of pockets. I both use it when I go to the office, but also on days when I just need some space for a warm sweater or some extra shoes. It is a very spacious bag, but it doesn’t feel that big when you carry it around. It’s available HERE, if you’re interested.