show-me-your-wardrobe

Jeg har fået lov til at kigge indenfor hos Linette Haaning Jensen og snage lidt I hendes lækre garderobe. Linette er 23 år og på mange måder super inspirerende. Hun driver smykkemærket Nuit et Linette og er netop hjemvendt fra USA, hvor hun det sidste års tid har studeret på den anderkendte skole GIA, for at lære endnu mere om smykkekunst, ædelsten, fatninger og meget mere. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for det, og jeg er personligt fuldstændig vild med hendes smykker.

Jeg har længe fulgt Linette på Instagram og beundret hendes utrolig cool smykkeunivers og ikke mindst fede stil, så jeg er glad for, at kunne dele det med jer i denne udgave af ”Show me your wardrobe”. Linette går meget op i kvalitet og sparer hellere op til det helt rigtige frem for at købe en masse i high-street butikkerne. Se mere nedenfor hvor Linette desuden svarer på nogle spørgsmål omkring sin stil.

linje-prikket@2x

I have had the fortune to take a peek inside Linette Haaning Jensen’s delicious wardrobe. Linette is 23 years old and in many ways very inspiring. She is the owner of the jewelry brand Nuit et Linette and have just returned from the United States, where she the past year has studied at GIA, to learn more about jewelry, precious stones and much more. You can really tell that she is passionate about it, and I am personally totally in love with her cool jewelry.

I have been following Linette on Instagram for a long time and admired her incredibly beautiful jewelry universe and cool style, so I’m glad I’ve got the opportunity to share it with you in this edition of “Show me your wardrobe”. Linette is very devoted to quality and is rather saving up to the right piece of clothing/shoes/accessories than buying a lot from the high-street stores. Take a look at her lovely wardrobe and jewelry collection below.

Nuit-et-Linette-jewellery

Et udvalg af smykkerne fra Nuit et Linette – find det hele på hjemmesiden HER

linette-haaning-jensen-smykker

Linette i rå jeans fra Rag & Bone, blazer fra Helmut Lang, bluse fra Vince, støvler fra Saint Laurent og smykker af eget mærke.

Céline-trapeze-bag

To af favorittaskerne.

maje læderjakke

Linette er vild med skind og her er to jakker, som hun bruger rigtig meget. De er fra henholdsvis Maje og Tony Cohen.

Nuit-et-Linette-smykker

Det var faktisk Marie-Louise som introducerede mig for Nuit et Linette. Hun går nærmest ikke med andet – se bare HER.

nuitetlinette-jewellery

Alle smykker (bortset fra Cartier armbåndet) er fra Nuit et Linette

Christian-louboutin-sko

Et par herreinspirerede sko fra Christian Louboutin.

Nuit-et-Linette-smykkerchanel-jakke

Venstre: blazeren fra Chanel har Linette fundet i en vintagebutik i Paris.
Højre: Linette i jakke fra Maje, kjole fra Zara og støvler fra Kurt Geiger.

Chanel-taskerNuit-et-linette-halskæde

Jeg håber, at I kunne lade jer inspirere af Linettes lækre stil og unikke smykker. Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at bytte garderobe (og ikke mindst smykkeskrin) med hende. Hvis I ikke allerede har været forbi hendes webshop, vil jeg anbefale jer at aflægge den et besøg HER – der er SÅ mange fristelser. Jeg er ihvertfald glad for, at jeg snart har fødselsdag. ;) I kan desuden følge hende på Instagram HER.

Husk i øvrigt at I altid kan se tidligere “Show me your wardrobe” indlæg under kategorien af samme navn i topbaren HER. Se blandt andet designeren bag 2ND DAYs garderobe HER, designeren bag Fiveunits garderobe HER og min veninde Pernilles garderobe HER.

linje-prikket@2x

I hope that you could get inspired by Linette’s delicious style and unique jewelry collection. I would certainly wouldn’t mind swapping wardrobe (and especially jewelry box) with her. If you haven’t already stopped by her webshop, I will definitely recommend you to pay it a visit HERE. You can also follow her on Instagram HERE.

Also remember that you can always find previous “Show me your wardrobe” posts under the category of the same name in the top bar HERE. E.g. you should check out the designer behind 2ND Days wardrobe HERE, the designer behind Fiveunits wardrobe HERE and my girlfriend Pernille’s wardrobe HERE.