sweaterash-bootshuered-nail-polish

Det er svært at forestille sig, at København var dækket af sne i forgårs, når det hele er væk i dag og solen har skinnet fra en skyfri himmel hele dagen. Det var så smukt og vi udnyttede lejligheden til at forevige dagens kluns, da vi alligevel var ude og gå en tur på Østerbro. Jeg var hoppet i et par slidte jeans og en stribet sweater. Jeg har en ting for striber i øjeblikket, så jeg måtte straks klikke denne hjem, da jeg faldt over den online i sidste uge.

Kan I have en dejlig aften, allesammen. Jeg vil hoppe tidligt i seng for en gangs skyld. Normalt er jeg ikke for god til at gå i seng i ordentlig tid og klokken bliver ofte over tolv, men det er rimelig tiltrængt, da Lily er vågnet 117 gange de sidste par nætter. Vi er måske også lidt forkælede, da hun i mange måneder kun er vågnet 1-2 gange. Jeg håber, at det bare er en fase, haha… Godtnat. :)

Reklame links: 1. Levi’s/HER, 2. Stradivarius/HER, 3. Ralph Lauren/HER, 4. Chloé/HER, 5. Pavement/HER, 6. Nutt et Linette/HER, 7. Markberg/HER

clothes