krøllet-hår
Efteråret er over os og dagene er blevet mærkbart kortere og koldere og det er mørkt, når man står op. Jeg kunne godt bruge at få sat lidt gang i kreativiteten og har derfor stablet en lille udfordring på benene. Jeg vil kaste mig ud i projekt ”90 posts in 30 days”, som jeg også gjorde for et års tid siden. Jeg ELSKER at blogge og jeg elsker hver dag at have dialog med jer, så jeg glæder mig til at komme igang. Jeg vil gøre mig umage! :)

Jeg håber, I har lyst til at følge med den næste måned, hvor jeg vil opdatere bloggen 3 gange dagligt med alt fra DIY guides, outfits, hårguides, collager, hverdagstips, Etsy- og Ebay goodies, opskrifter, indretningstips, ”Show me your wardrobe” og meget mere. Har I nogle ønsker til kommende indlæg? Hit me! :)

linje-prikket@2x

Autumn is upon us and the days are noticeably shorter and colder and it’s dark when you get up in the morning. I would therefore like to put a little time in creativity and throw myself into a challenge, “90 posts in 30 days”. I LOVE blogging and I love every day to have dialogue with you, so I am looking forward to getting started.

I hope you are ready for a lot of new and inspiring blog posts with everything from DIY guides, outfits, hair guides, collages, everyday tips, Etsy- and Ebay goodies, recipes, interior design tips, “Show me your wardrobe” and much more. Do you have any wishes for future posts? Hit me! :)

modeblog