walk-in-closet
MY ALL TIME FAVORITE ROOM

Juhu! Vores walk-in-closet er endelig helt færdig! Vi begyndte at bygge det allerede i marts (se de første billeder HER), men når man har gang i 10.000 andre ting i lejligheden samtidigt, tager tingene bare lidt længere tid. Som så mange andre piger, har jeg altid drømt om et walk-in-closet. Vi havde dog desværre ikke et ekstra rum at installere sådan en garderobe i, men vi havde til gengæld et temmelig stort soveværelse. En nat drømte jeg, hvordan man kunne bygge sådan et walk-in i vores soveværelse ved blot at installere en halv-væg. Jeg nærmest sprang op af sengen den morgen for at involvere Christoffer aka handymanden i mine planer. :) Han var heldigvis med på idéen og fandt faktisk på, at vi kunne sætte et vindue i væggen.

linje-prikket@2x
Yaay! Our walk-in closet is finally done! We started building it in March (see the first pictures HERE), but we have been doing so many other renovation projects at the same time, which is why it has taken us so long to finish. As many other women I had always dreamt of a walk-in-closet. Unfortunately we didn’t have an extra room for such a wardrobe, but we did have a very large bedroom. One night I dreamt of how to install a walk-in in our bedroom by just adding a halv wall. I almost jumped out of bed that morning to involve Christoffer aka the handy man in my plans. ;) Luckily, he liked the idea and he came up with the suggestion to install a window in the wall.

vinduesvægjernvinduewalk-in-garderobe
Det har også taget lang tid at finde ud af, hvilket vindue vi ville have i væggen. Jeg prøvede mig frem i Photoshop (se tegningerne HER) og vi kom i fællesskab frem til, at det skulle være et råt jernvindue for at give lidt kontrast til de hvide vægge og skabe. Efter lang tids søgen og efter flere forgæves besøg hos de lokale genbrugsstationer, fandt vi frem til et sted der hedder Klassiske Vinduer. Vi tog et smut derud og kiggede på valgmulighederne og nøj, hvor var der mange cool at vælge imellem. De havde en kæmpe lade fyldt med bare gamle vinduer – både i jern og træ og i alle mulige former og størrelser. De havde dog ikke lige præcis det mål vi ledte efter, men heldigvis lavede de også nye vinduer på mål, så det var hvad vi endte med at købe.

linje-prikket@2xIt has also taken us some time to figure out which window we would like to install in the upcoming wall. I tried to draw it in Photoshop (see the drawings HERE) and we came to the conclusion that a raw iron window would add a great contrast to the white walls and closets. 

garderobetøjskab-ikeawalk-in-wardrobe-garderobe

Christoffer byggede derefter en halvvæg ud af gips, som blev spartlet, filtet og malet. Det har været lidt af et projekt, men vi er simpelthen blevet SÅ glade for resultatet! Det er helt klart mit yndlingsrum i hele lejligheden, haha… :) Hvad synes I om det?

linje-prikket@2x
Christoffer then built a drywall which we installed the window into! We are so happy with the result and it is definitely my all time favorite room in the apartment, haha… :) What do you think of it?

modeblog