maxfactorHej ladies! Jeg har fået pigerne her på ferien til at udvælge deres beauty favoritter og vise dem på bloggen til en lille afveksling :) Vi har alle gået i gymnasiet sammen og nogle af os kender hinanden helt tilbage fra folkeskolen. Der er virkelig en stor fordel ved at være 9 piger på ferie, for det man har glemt derhjemme, er der helt sikkert en anden der har med – både når det gælder tøj og beauty.

Mette har I mødt før på bloggen både HER og HER. Hun går generelt meget op i makeup og har her udvalgt en favorit fra beautyboksen – en læbepen fra Maxfactor “Colour Elixir” i farven “Passionate Red 35”. Mette er rigtig glad for den, da hun siger at den holder rigtig godt og ikke smitter af på tænderne. Og så har den bare en utrolig lækker, rød farve. Den er ihvertfald skrevet på min ønskeliste nu :) Der kommer separate indlæg fra hver af pigerne, so stay tuned.

Hi girls! I have persuaded the girls here in Puerto Banus to show their beauty favorites on the blog. You have met Mette before on my blog both HERE and HERE and she has here chosen her favorite beauty product from Maxfactor. It’s a lip pen “Colour Elixir” in the colour “Passionate Red 35”. Mette thinks it’s one of the best lip pens, that she has ever tried as it stays on all night and doesn’t rub off on your teeth. The girls will show their favorite product one by one, so stay tuned.