cv-opsætning-det-perfekte-cv

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Det kan være svært at sælge sig selv på et par enkelte A4 sider og det er derfor vigtigt, at jobansøgningen ser professionel ud, hvis man vil have gode chancer for at lande drømmejobbet. Den skal være strømlinet, unik og skabe blikfang. De skal kunne huske dig blandt de 500 andre ansøgninger.

Hvis man ikke er så kreativt anlangt, er der heldigvis hjælp at hente hos Etsy, hvor jeg har fundet disse virkelig fine skabeloner. De kan erhverves for bare 15 dollars og man kan derefter selv customize dem, som man ønsker. Håber I kan lade jer inspirere til jeres næste jobansøgning.

linje-prikket@2x

It may be hard to sell yourself in a few A4 pages and it is therefore important, that your job application looks professional to help you land the job of your dreams. It needs to look streamlined and unique, if you want to catch your employees attention among the 500 other applications.

Fortunately, you can get help from these lovely templates, I have found on Etsy. They can be purchased for just $15 and afterwards you can customize them, as you wish. I hope they will inspire you for your next job application.

modeblog