josefine haaning jensen
VISITING JOSEFINE HAANING JENSEN

I kan måske genkende Josefine Haaning Jensen fra mit indlæg “Insta Crush“? Det var på Instagram, jeg første gang faldt over Josefine og blev straks forelsket i hendes univers, hendes måde at tage billeder på og ikke mindst hendes super lækre stil. Hun er netop hjemvendt fra USA, hvor hun bl.a. har arbejdet som stylist. Jeg har været så heldig at få lov til at tage et kig i hendes misundelsesværdige garderobe. Se med nedenfor hvor hun desuden svarer på nogle spørgsmål omkring sin stil og hvad der inspirerer hende.

linje-prikket@2x

You might recognize Josefine Haaning Jensen from my blog post “Insta Crush“? I started following Josefine on Instagram some months ago and fell in love with her universe, her way of taking pictures and not at least her style. She has just returned from the United States, where she has worked as a stylist. I have had the fortune to take a look in her enviable wardrobe. See more below.

armyjakke

Beskriv din stil med 3 ord
Rå, simpel, ung

notabene støvlergivenchy taske
Favoritmærker?
Rick Owens, Balmain, Saint Laurent, Isabel Marant og Zara – jeg ved godt, at sidstnævnte ikke helt passer ind til de andre, men jeg synes virkelig, at Zara laver nogle fine ting ind i mellem og så til rigtig gode priser.

skoskab

Hvor shopper du mest?
For tiden føler jeg ikke rigtig, jeg har shoppet så meget, da jeg for det meste køber basic ting, jeg bruger sæson efter sæson eller også shopper jeg i udlandet, da jeg synes, alle butikker i Danmark har det samme. Men af butikker i København må Gossip være min yndlings.

phillip lim kjolechanel tasker
Hvad inspirerer dig?
Det udenlandske gadebillede. Om jeg rent faktisk sidder på en lille café på hjørnet af Rue de Saint Honore i Paris eller om det er street-style billeder/folks egne billeder på instagram, så bliver jeg altid enormt inspireret.

josefine haaning

Bedste styling tip? 
“Keep it simple with a flair for details.

balenciaga boots
Hvad føler du dig bedst tilpas i?
Et par ripped jeans, en plain tee, læderjakke og et par støvler. Helt klart!

farvet pels

Største stilkiks?
Mit største stilkiks må helt klart være, da jeg gik i 1.g og det var totalt in a gå i Nike Air Max og hoodies og se så street ud som muligt. Endda på klubber kom vi i sneaks og det gjaldt bare om at se så underdressed ud som overhovedet muligt. Kunne græde når jeg ser billeder af mig selv derfra, puha

ripped jeans
Hvad står øverst på ønskelisten?
Helt klart en Saint Laurent læderjakke. Jeg drømmer om den, hver gang jeg hiver en af mine egne læderjakker på og hver gang jeg står i en af deres butikker, løber min mund nærmest helt i vand. Men lige pt. kan jeg ikke få mig selv til at give så mange penge for en læderjakke (har I lyst til at sponsorere mig, Saint laurent???)

chanel taske

Jeg ville virkelig ikke have noget i mod, at bytte garderobe med Josefine. Aldrig i mit liv har jeg set så mange lækre ting, samlet i ét skab! ;) Hun har desuden netop startet en modeblog for et par måneder siden – jeg kan varmt anbefale, at aflægge den et besøg HER. Josefines storesøster Linette viste i øvrigt sin garderobe frem på bloggen for et par uger siden. Hvis I missede indlægget, kan I læse det HER.

linje-prikket@2x

I really wouldn’t mind, swapping wardrobe with Josefine. Never in my life have I seen so many delicious things combined in one closet! ;) She has actually just started a fashion blog a couple of months ago – I can highly recommend to stop by HERE. Josephine’s older sister Linette also revealed her wardrobe on the blog a few weeks ago. If you missed the post, you can read it HERE.