window-wall
Jeg elsker vores nye vinduesvæg, som jeg viste HER. :) Jeg synes virkelig, den tilføjer et råt element til alle de lyse flader i rummet. Det kan være en god idé at indsætte et vindue i en væg, hvis man bor på få kvadratmeter. Vinduet giver nemlig masser af lys og luft mellem rummene og får lejligheden til at virke større. Måske I kan bruge nogle af billederne ovenfor til inspiration, hvis I selv går og leger lidt med tanken.

linje-prikket@2x

I’m totally in love with our new window wall which I showed you HERE. :) It adds a raw element to all the bright surfaces in the room. It can definitely be a good idea to insert a window in a wall, if you live on few square meters, as a window adds light and air between the rooms. Maybe you can use some of these pics for inspiration, if you’re considering to add a window at home.

Photo credit: Pinterest