free-fonts1. Alike/HERE, 2. Peach sundresses/HERE, 3. Art brewery/HERE, 5. Orange juice/HERE, 5. Helena/HERE, 6. Claudette aime le chocolat/HERE, 7. Wedding chardonnay/HERE, 8. Riesling/HERE, 9. In screaming color/HERE, 10. Hello script/HERE, 11. Autumn Chant/HERE, 12. MRF Hello Fall/HERE

I var flere der viste interesse for mine fødselsdagsinvitationer, da jeg viste dem i sidste uge HER. Jeg har som sagt lavet dem i Photoshop med nogle forskellige gratis skrifttyper, jeg har fundet på nettet. Man ville også sagtens kunne sætte det op i Word, hvis man ikke har Photoshop. Her har I nogle af mine favorit skrifttyper i øjeblikket. Jeg håber, I kan bruge dem – det kunne f.eks. være ret fint at lave sine egne julehilsner eller til og fra kort her i december. I kan finde flere gratis skrifttyper HER og HER.

linje-prikket@2x
Several of you guys showed interest, when I published my homemade birthday invitations last week HERE. I made them in Photoshop with different free fonts that I found online. If you don’t have Photoshop, you can easily make them in Word instead. Here are some of my favorite fonts at the moment. I hope you can use them – e.g. you could make your own Christmas greetings- or to and from the card here in December? Find more lovely free fonts HERE and HERE.

modeblog