nem-hverdagsfrisure
I efterspørger ofte nemme hverdagsfrisurer og hvad I ønsker, skal I få. Denne frisure tager ikke mere end max 5 minutter at lave og er derfor perfekt til de morgener, hvor man har travlt, men gerne vil gøre lidt mere ud af det end bare en simpel hestehale eller en knold.

Denne frisure er i virkeligheden en mellemting mellem en fletning og en hestehale. En flettehale måske? ;) Hvis man har kortere hår, kan man nøjes med kun et stykke fletning – det ser også super fint ud. Når vi nu er ved hverdagsfrisurer, skulle I også tage at tjekke DENNE nemme opsætning ud. Jeg tror, I ville kunne lide den. ;)

linje-prikket@2x

You often ask for easy everyday hairstyles, so here you go. This hairstyle doesn’t take more than the maximum five minutes to make which makes it perfect for those busy mornings.

It’s actually a mix match between a ponytail and a braid… A braidtail perhaps? ;) If you have shorter hair, you can make do with only one braid – it also looks super cute. Talking about everyday hairstyles – you should also go check out THIS easy updo. I think you would like it. ;)

nem-frisure
modeblog