hør-sengebetræk

WOULDN’T MIND SOME CRISP LINEN BEDDING ♡

Åh, hvor gad jeg godt hoppe ind i en lækker seng fyldt med crispy hørsengetøj lige nu. Specielt i den svage lyserøde farve. Det ser virkelig indbydende ud. Jeg har længe ledt efter et sæt i netop den farve, men det er altså ikke helt nemt at finde, medmindre man vil betale over 1500 kr. for en dobbeltdyne. Jeg har set, at H&M har det i både gråt, hvidt og beige. Jeg overvejer lidt at købe det hvide og farve det lyserødt i vaskemaskinen. ;) “Hvad Christoffer synes om det?”… “Tjo, han er temmelig ligeglad.” ;)

linje-prikket@2xOh, I would really like to jump into such a crisp linen covered duvet right now. Especially in that pale pink color. It looks really inviting. I have been looking for such color for a long time, but it isn’t easy to find unless you don’t mind spending a million on it. I have seen that H&M has it in both grey, white and beige. I’m considering to buy the white set and color it pink in the washing machine. “What Christoffer thinks about that?”… “Well, he doesn’t really care.” ;)

hør-sengetøjrose-beddinglinnen-bedding
Photo credit: Pinterest