ONE OF MY FAVORITE DISHES

Jeg elsker alle retter der inkluderer pasta. Både fordi det smager himmelsk, fordi det er nemt at tilberede og fordi man kan lave det i et hav af variationer. Som I nok kan høre, spiser vi meget pasta herhjemme og denne opskrift er en af favoritterne. Den tager ingen tid at lave og den er derfor perfekt på de hverdagsaftener, hvor man ikke har så meget tid og overskud. Her kommer opskriften.

nem-hverdags-opskrift


linje-prikket@2xI love all dishes that include pasta. Both because it tastes heavenly, because it is easy to prepare and because you can make it in a multitude of variations. As you can probably hear, we eat a lot of pasta and this recipe is one of our favorites. It takes no time to cook and is therefore perfect those weekday evenings where you don’t have so much time and energy. Here’s the recipe.

easy-pasta-dish