loftslampe

Jeg har været på besøg hos min dejlige veninde, Birgitte, for at tage lidt billeder af hendes fine hjem. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen, har rejst som backpackere i Asien og har altid været meget tætte. Jeg beundrer virkelig hendes sans for indretning og ikke mindst orden. Der er altid så pænt og ryddeligt, når man kommer hjem til Birgitte – også hvis man kommer på uventet besøg. ;) Hun er god til at finde budgetvenlige boligkup og gøre hjemmet personligt med fine DIY projekter, som f.eks. hendes seje skoreol lavet af fundablokke fra et byggemarked. Se med nedenfor hvor hun desuden svarer på nogle spørgsmål omkring sin boligstil.

linje-prikket@2x

I have been visiting my lovely girlfriend, Birgitte, to take some pictures of her cosy home. We have known each other since elementary school, have travelled together as backpackers in Asia and have always been very close. I really admire her sense of interior design and not at least her tidiness. There is always so neat and tidy when you visit Birgitte. ;) She is good at finding budget friendly interior bargains and makes her home personal by including cool DIY projects. See more below. 

hyggekrog-i-vinduet

Beskriv din bolig med 3 ord: “Rene linjer, lys og hyggelig”

flot-kalenderplakat-lakridspibe
Hvad inspirerer dig til din indretning?
Blogs, boligblade, Pinterest og veninder der har fundet på noget godt.”

køkkenadventskrans

Hvor shopper du helst ting til boligen?
Alt fra H&M Home og Ikea til Ilva, Notre Dame og Livingshop.dk. Jeg prøver at finde budgetvenlige ting som nemt kan udskiftes, hvis man bliver træt af dem. Jeg kan godt lide at mikse boligting fra forskellige butikker, så man ikke ender med et helt IKEA hjem.”

lejlighed-københavnHvad er dit bedste tip til at give hjemmet et personligt tvist?
Gør-det-selv projekter og elementer der afspejler ens personlighed og de ting man beskæftiger sig med. F.eks. min kærestes cykler og min plakat over menneskekroppen.”

lejlighed-østerbro

Hvad står øverst på ønskelisten?
Jeg drømmer om en fed lænestol så vi får et læsehjørne. Min kæreste er desværre ikke helt med på den idé, endnu. :) Ellers har jeg i lang tid godt kunne tænke mig et stort N med glødepærer.

skoreol

Se i øvrigt også Birgittes garderobe HER, min veninde Pernilles hjem HER (som faktisk er min gamle lejlighed) og chefdesigneren bag 2ND DAY Mette Christensens hjem HER.