KODEN: “35CHRISTINA” giver 35% rabat på alle plakater hos Poster Store (undtagen Selection Posters og rammer) indtil d. 11.04.2021

Yay, foråret har meldt sin ankomst og de små vintergækker, erantis og krokus blomstrer alle steder i vores nye lille have. Det er så hyggeligt. :) Jeg ved absolut intet om have, men jeg fik et abonnement til et havemagasin i julegave af mine svigerforældre, så der er håb forude, haha… Foråret er også flyttet ind i vores stue. Jeg har nemlig skiftet vores gamle plakater ud med disse friske varianter fra Poster Store med blomster, bølger og strande lige til at blive i forårshumør af. Det er det jeg elsker ved plakater – man kan forny udtrykket i sit hjem meget hurtigt, enkelt og uden at bruge en formue på det. I kan se hvilke plakater vi tidligere havde i vores stue HER.

I flere af rammerne har jeg valgt at sætte en passepartout ramme ind foran plakaterne – det giver en rigtig fin dybde og et eksklusivt udtryk, synes jeg.

Poster Store har virkelig et kæmpe udvalg af plakater. Der er noget til hvert et rum og hver en smag, vil jeg vove at påstå. De lancerer endda nye plakater hver tirsdag. Der er også meget inspiration at hente til, hvordan man kombinerer plakater på en fin måde og hvordan man kan sammensætte det med farverne i sit hjem. De har en nemlig hel kategori med smukke billedvægge på deres hjemmeside, som er sat op i lækre stylede rum. Der har jeg selv hentet inspiration til flere plakatkombinationer herhjemme. Alle deres plakater er printet på papir af høj kvalitet, som i øvrigt er bæredygtigt produceret. De føles lækre og tykke.

Hvis I skulle have lyst til at gøre det lidt forårsfint derhjemme, kan I få 35% rabat på alt hos Poster Store undtaget “Selection posters” og rammer med koden 35CHRISTINA”. Den gælder indtil d. 11.04.2021. Håber I kan bruge den. :) Hav en dejlig søndag.

Links til plakater: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER