basis-skjorteGOOD MORNING SWEETHEARTS

Godmorgen allesammen. Jeg håber, I har sovet dejligt. Jeg har været oppe, før en vis mand fik sko på og sidder nu i lufthavnen og venter på at boarde. Jeg skal til Stockholm og skyde en kampagne med L’oréal Paris. Jeg er meget spændt og glæder mig helt vildt. ;) Jeg har besluttet mig for at gøre min Snapchat offentlig, så I er mere end velkomne til at følge min dag bagom kameraet i Stockholm, hvis det skulle have interesse. Mit brugernavn er “cdueholm”. Jeg håber, I alle får en rigtig dejlig torsdag. Kig i øvrigt med senere hvor jeg tipper om nogle lækre boligfund på budget, som er velegnede til julegaver. ;)

blog, københavn, high-street
Good morning everybody. I hope you slept well. I have been up very early and I’m now sitting in the airport waiting for boarding. I’m going to Stockholm to shoot a campaign with L’oréal Paris. I’m really looking forward to it. ;) I’ve decided to make my Snapchat public, so you are more than welcome to follow my day behind the camera in Stockholm, if you’re interested. My username is “cdueholm”. I hope you will all have a lovely Thursday. Stop by the blog later where I have planned a post about budget friendly interior bargains – suitable for Christmas gifts. ;)

modeblog