makeupphotoshootloreal-photoshootlocations-stockholmjannidelerindretningA FEW PICS FROM YESTERDAY’S SHOOT WITH L’ORÉAL PARIS

Her er et par backstage billeder fra gårsdagens shoot med L’oréal Paris. Jeg var inviteret til Stockholm for at være med i en kampagnevideo sammen med tre andre bloggere fra Skandinavien; Emilie fra Norge, Janni fra Sverige og Annika fra Finland. Årsagen var, at de lancerer en ny foundation inden længe. ;) Det var en virkelig hyggelig dag og jeg glæder mig helt vildt til at se og ikke mindst vise jer resultatet. God weekend til jer alle.

blog, københavn, high-street
Here are a few backstage pics from yesterday’s shoot with L’oréal Paris. I was invited to Stockholm to shoot a campaign with three other bloggers from Scandinavia; Emilie from Norway, Janni from Sweden and Annika from Finland. The reason was, that they are launching a new foundation very soon. ;) It was such a lovely and fun day and I can’t wait to see and show you the result. Happy Friday, everyone.