solnedgang

I dag er vores sidste dag her i Marrakech. Vi kunne snildt bruge en uge til. ;) Der er simpelthen så mange ting at se og opleve. I dag har vi planer om at købe de sidste “souvenirs” på markedet, spise frokost på en lille lokal café “Le Familie” og ellers bare nyde de sidste solstrejf før turen igen går mod kolde Danmark. Her er et par billeder fra de sidste par dage i 1001 nats byen, Marrakech.

blog, københavn, high-street
Today is our last day here in Marrakech. We could easily spend one more week. ;) There are simply so many things to see and to experience. Today, we have planned to buy the last “souvenirs” in the market, have lunch at a small local cafe “Le Familie” and otherwise just enjoy the last sunbeams before we are heading back home to cold Denmark. Here are a few pictures from the last couple days in Marrakech.

kaktusmarrakech-tæppe

{Marrakech er ét stort mekka fyldt med alverdens smukke tæpper og puder}

marrakech-riad

{Kontrasterne er store. På ydersiden ser de små riads ikke ud af meget, men inde bagved gemmer der sig de fineste små oaser.}

blomsterdenim-shirtmarrokanske-tallerkener

{Jeg kan købe mig fattig i butikker som disse}

cactus-plants