hanne-blochhanne-bloch-bikinihanne-bloch-badetøj
De første fire dage på Bali har vi tilbragt i Seminyak. Det er virkelig en skøn by og jeg kunne helt klart godt tænke mig at komme tilbage en dag. Det eneste minus er stranden. Den er generelt ikke særlig charmerende og der er temmelig store bølger. Til gengæld ligger der flere strande sydpå, som er værd at aflægge et besøg. En af dem er Padang Padang Beach, som vi tog til i går. Det er virkelig en lækker strand, som ligger i en lagune med blåt vand og finkornet sand. Det tog os ca. en time at komme derned, men vi gjorde det til en heldagstur og så templer og andre strande på vejen. Så hvis I kommer til Bali en dag, kan jeg varmt anbefale denne strand. :) Jeg var iført en ny bikini fra Hanne Bloch og halskæderne er fra Nuit et Linette. Hav en dejlig eftermiddag, allesammen.

blog, københavn, high-streetThe first four days here in Bali, we have spent in Seminyak. It’s such a lovely city and I would definitely love to go back some day. The only minus is the beach. In general it’s just not that charming and there are quite big waves. On the other hand, there are several beaches down South, which is worth paying a visit. One of them is Padang Padang Beach which we stopped by yesterday. It really is a nice beach located in a lagoon with blue water and fine grain sand. It took us about an hour to get there, but we made it a day trip and visited temples and other beaches on the way. So if you come to Bali one day, I can highly recommend this beach. :) I was wearing a new bikini from Hanne Bloch and the necklaces are from Nuit et Linette. Have a great afternoon, everybody.