Det blev til i alt 106 outfits i 2015. Det lyder så vildt, når man skriver det ned med bogstaver. ;) Her er et lille udpluk fra det første kvartal af året. Det er ret tydeligt at se, hvilken farveskala jeg foretrækker de kolde måneder, haha… – Som de fleste andre danskere. Jeg tror, det må være et nytårsfortsæt i 2016 at blive bedre til at gå med farver. Har I nogle favoritter blandt disse looks?

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have posted a total of 106 outfits this year. It sounds pretty crazy when you write it don in words. ;) Here are some of the first ones from 2015. It’s quite obvious to see which color scale I prefer during the cold months, haha … – Like most other Danes. I think it must be my New Year’s resolution in 2016 to buy more colorful clothes. Do you have some favorite among these looks?

modetøj-på-nettet
Outfit links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

high-street-tøj

Outfit links: 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

trench-coat

Outfit links: 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE