kokosolie-hårkokosolie-til-håret
De seneste par måneder er jeg begyndt at bruge kokosolie. Til hvad? Tænker I sikkert. Det kan faktisk bruges i mange forskellige sammenhænge og er efter min mening lidt af et vidunderprodukt. Jeg bruger det ofte som hårkur. Man tager simpelthen bare en halv teskefuld i hånden, lader det smelte og fordeler det i hårspidserne. Put det evt. i håret om aftenen, sov med det natten over og skyld det ud med vand om morgenen. Håret føles virkelig blødt bagefter.

Desuden er det virkelig lækkert at blande en lille smule med sin bodylotion, da det giver masser af fugt til huden. Det kan også bruges, hvis man har tørre neglebånd, som makeupfjerner eller som bodyscrub, hvis man blander det med sukker. Og så er det desuden også super godt til madlavning. Man kan virkelig sige, at det er et all-in-one produkt. ;) Jeg vil råde jer til at købe det økologisk, så det er 100% naturligt og fri for unødvendige tilsætningsstoffer. Blot et lille beauty tip. Er der nogle af jer, der allerede bruger kokosolie?

blog, københavn, high-street

The last few months I’ve started using coconut oil. For what? You might think. It can actually be used in many different contexts and is in my opinion a wonder product. I often use it as a hair mask. You simply take half a teaspoon of coconut oil in your hand, let it melt and apply it in your hair ends. Apply it in the evening, let it stay there overnight and wash it out with water in the morning. The hair feels really soft afterwards.

Moreover, it is really nice to mix a little bit of coconut oil with your body lotion, as it provides plenty of moisture to the skin. It can also be used, if you have dry cuticles, as makeup remover or as a body scrub if you mix it with sugar. Also, it’s super good for cooking. You can really say that it is an all-in-one product. ;) I would advise you to buy it organic, so it is 100% natural and free of unnecessary additives. Just a little beauty tips. Does any of you already use coconut oil?