nemme-hverdagsfrisurer

Det kan være svært at finde inspiration, når håret skal sættes om morgenen klokken 10 minutter i ”jeg burde være cyklet”. Ikke desto mindre behøver det faktisk hverken være besværligt eller tage lang tid. Jeg håber, disse fire frisurer kan inspirere jer denne mandag morgen. De er alle meget simple og tager ikke mere end fem minutter at sætte. Hvis I er i tvivl om, hvordan man laver frisure nummer tre, som måske kan se en anelse kompliceret ud, kan I se teknikken i HER. God dag, allesammen.

blog, københavn, high-street
It can be difficult to find inspiration on how to put your hair in the morning 10 minutes before you’re heading to work. Nevertheless, it doesn’t actually have to be difficult or take a long time. I hope these four hair styles can inspire you this Monday morning. They are all very simple and take no more than five minutes to make. If you are in doubt about how to make hair style number three, which might look a little complicated, you can watch the technique HERE. Have a great day, everyone.

Photo credit: Pinterest