blomster-bueblomsterbuehaveblomsterrosenbue

I går aftes var vi hjemme hos Christoffers forældre og spise og kigge på blomster til brylluppet. Vi har nemlig besluttet os for, at vi gerne vil have en bue sat op til vores udendørs vielse fyldt med grønne blade og blomster. Kryds lige fingre for godt vejr, ikke? Christoffers mor har virkelig grønne fingre og har i starten af sommeren plantet en hel masse sommerblomster til anledningen, som vi skal bruge til både blomsterbuen og buketterne på bordene. Jeg synes, det er helt vildt hyggeligt, at vi får lov til at bruge nogle blomster fra deres fine have. Det gør det lidt mere personligt. Vi prøvede os frem med blomster og blade fra haven og fandt frem til en rigtig fin løsning til både blomsterbuen og buketterne. Så derfor synes jeg, I skulle have et lille smugkig. Uh, nu er der kun 10 dage til brylluppet! Jeg begynder så småt at kunne mærke nerverne. ;)

blog, københavn, high-streetLast night we visited Christoffer’s parents to have dinner and look at flowers for the wedding. We have decided that we want to have an arch for our outdoor wedding filled with green leaves and flowers. Please cross your fingers for good weather. Christoffer’s mother planted a whole bunch of beautiful flowers in the beginning of Summer which we are going to use for both the arch and the bouquets for the tables. I think it’s really cosy to use flowers from their garden. It makes it a little more personal. We tried things out with flowers and leaves from the garden and found a very good solution for both the arch and the bouquets. So here is a little sneak peek. Now there are only 10 days to the wedding! I’m starting to feel the nerves. ;)