messy-hair,-hverdagsfrisure,-nem-frisure

I plejer at være ret glade for hårguides. Specielt den slags der tager under fem minutter at lave. Forståeligt nok. ;) Man gider ikke bruge oceaner af tid foran spejlet om morgenen, så det skal være nemt, ellers får man det ikke gjort. Basta.

Jeg vil derfor fremover forsøge at give et godt tip til en nem hverdagsfrisure én gang om ugen. I sidste uge viste jeg en guide til en rodet knold (se den HER) og denne gang handler det om, hvordan man nemt og hurtig kan give sin hestehale et lille tvist. Jeg håber, I kan lade jer inspirere af min guide og spørg endelig, hvis der er noget, I ikke forstår. ;)

blog, københavn, high-street

It seems like you really like when I post hair guides on the blog. Especially the kind that takes less than five minutes to make. Understandably. ;) You don’t want to spend hours in front of the mirror in the morning, so if it’s too complicated, you won’t get it done.

Therefore, I have decided to share an easy hair tutorial with you guys once a week. Last week I showed you have to make a messy bun (see HERE) and this time it’s about how you easy and quickly can add a little twist to your ponytail. I hope you can get inspired by my guide and feel free to ask, if there is something you don’t understand. ;)

messy-ponytail