day-to-night-clothes

Jeg taler ofte om den uundværlige basisgarderobe. Og det er ikke uden grund. ;) Man kan komme rigtig langt, hvis man har styr på “grundstenene”. Jeg har her prøvet at vise, hvordan man nemt og hurtigt kan transformere et hverdagsoutfit til et aftenlook. Det eneste det kræver er et par røde læber, høje hæle og en lille taske. For lige at sætte prikken over i’et har jeg sat håret i en høj hestehale og rullet T-shirt ærmerne op. På den måde kan man lynhurtigt forvandle sit hverdagskluns til festtøj – ret praktisk hvis man skal ud og spise eller i byen direkte fra arbejde eller skole og ikke orker at slæbe skiftetøj med. Jeg håber, I kan lade jer inspirere af den yderst simple styling. Læs i øvrigt flere “Day to Night” indlæg omkring “the little black dress” HER, “the white shirt” HER og “the boyfriend jeans” HER.

blog, københavn, high-street
I often talk about the indispensable basic wardrobe. And it is not without reason. ;) It’s so much easier to get dressed in the morning if you have some great stables. I have here tried to show how easily and quickly you can transform an everyday outfit into an evening look. All it takes is a pair of red lips, high heels and a small bag. Just to put the finishing touch, I put my hair in a high ponytail and rolled up the T-shirt sleeves. It’s pretty handy if you are going out for dinner or drinks directly from work or school and you do not bother to bring changing clothes. I hope you can get inspired by this extremely simple styling. Read more “Day to Night” posts about “the little black dress” HERE, “the white shirt” HERE and “the boyfriend jeans” HERE.