brudekjoler

Når vi fortæller, at vi har tænkt os at blive gift inden for et halvt år, taber folk næsten kæben. ”Det kan I da ikke nå?” og ”Hold da op, så har I godt nok travlt” er nogle af de kommentarer, vi efterhånden har hørt et par gange eller tyve. ;) Jeg er af den overbevisning, at man kan hvad man vil og det er, hvad man gør det til.

Man skal huske at nyde processen, som så mange også har pointeret for os. Derfor gider jeg ikke at stresse over det. Der er dog én ting, som begynder at haste en lille smule. Kjolen. Ærligt, jeg var ikke klar over, at sådan en beklædningsgenstand tog op til 4-5 måneder at bestille hjem. Jeg havde regnet med, at jeg blot kunne vælge én ud og modtage den et par uger efter. Jeg burde trods alt passe str. 36 på målet, da jeg har arbejdet som husmodel i knap fire år. Men uanset om den skal rettes til eller ej, tager det næsten et halvt år. Say what? Den havde jeg altså ikke lige set komme.

For min skyld behøver det egentlig ikke at være en decideret brudekjole. Jeg ville også være tilfreds med en smuk, hvid sommerkjole. Der er bare ikke særlig mange mærker, der laver hvide kjoler. Jeg har været ude og prøve brudekjoler med min mor én gang hos Maria Fekih på Frederiksberg. Der var sindssygt mange smukke kjoler at vælge imellem og det var godt nok en speciel oplevelse at se sig selv iført slør og hele molevitten. Jeg har bare enormt svært ved at beslutte mig. Nok fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg går efter. Jeg tror desværre ikke, at jeg nogensinde får oplevelsen af at have fundet ”THE ONE”, fordi jeg beskæftiger mig så meget med tøj til hverdag og generelt er meget kræsen. Åh, hvor er det dog svært. ;)

Jeg er klar over, at kun én ud af tusind der læser med her på bloggen, skal giftes inden for nærmeste fremtid. Alligevel vil jeg dele lidt brudekjoleinspiration med jer. Uanset alder og civilstatus er det da lidt sjovt at kigge på festlige kjoler. ;) Har jeg ikke ret? Og måske har I lyst til at komme med input til, hvor man skal kigge efter brudekjoler og hvad I synes om udvalget ovenfor? Jeg vil elske at høre jeres forskellige meninger. <3

blog, københavn, high-streetWhen we tell people that we intend to get married within six months, they are almost losing their jaws. “You can’t arrange a wedding in half a year” and “Wow, you are really busy” are some of the comments we have heard a few times or twenty. ;) I am convinced that you can do whatever you want to do and it really depends on how much effort you put into the project.

We are also trying to remember to enjoy the process of arranging the wedding. Therefore I do not want to stress over it. However, there is one thing that needs to get settled very soon. The dress. Honestly, I was not aware that it takes up to 4-5 months to receive a wedding dress. I had thought that I could just pick one and receive it a few weeks later. I should, after all, fit size small pretty well, as I have worked as a fitting model for almost four years. But whether the dress have to be fitted and sewn in or not, it takes almost half a year. Say what?

For my sake it doesn’t have to be a real wedding dress. I would also be happy with a beautiful white Summer dress. It’s just very hard to find. I’ve been out trying out wedding dresses with my mom one time at Maria Fekih here in Copenhagen. There was so many beautiful dresses to choose from and it was such a special experience. I just hink it’s SO difficult taking a descision on what to choose. Probably because I do not quite know what I am looking for.

I know that only one out of a thousand who read my blog is getting married in the near future. Nevertheless, I have chosen to share some wedding dress inspiration with you. Regardless of age and civil status is it rather fun to look at festive dresses. ;) Am I not right? I would be so happy and graceful, if you would share your thought with me regarding picking the right wedding dress. <3

Photo credit: Pinterest