online-shopping

Her er et lille overblik over nogle af mine seneste outfits. Et af mine nytårsfortsætter var, at blive bedre til at gå med farver. Hvordan synes jeg selv, det er gået? Tja… Jeg kunne godt have gjort mig mere umage, haha… Jeg er sikker på, at jeg får lyst til at hoppe i flere farverige beklædningsdele, når sommeren melder sin ankomst. Kender I ikke det? Det er bare meget nemmere at være modig med farverne, når solen skinner. Indtil da må jeg være en grå mus. Det bliver nok ikke bedre. ;) Har I en favorit blandt disse looks?

blog, københavn, high-streetHere is an overview of some of my latest outfits. One of my New Year’s resolutions was to wear more colorful clothes. And how did that go, I should ask myself? Well… I could have done better, haha… I’m sure that I get the urge to wear more colorful garments when Summer arrives. Until then, I’ll probably look like a grey mouse. I don’t think it will get any better. ;) Do you have a favorite among these looks?