hår-tip,-sundt-hårtexture-spraynem-frisure

For et par år siden var jeg til et photoshoot, hvor stylisten brugte en såkaldt ”texture spray”. Jeg kunne hurtigt se, hvorfor hun var så begejstret for produktet, for det gjorde virkelig underværker. Hun fortalte mig, at hun havde prøvet rigtig mange forskellige, men altid vendt tilbage til den samme fra Oribe. Jeg købte den kort efter og den har været fast inventar på badeværelset lige siden. Den er genial på de dage, hvor håret er fladt og elektrisk, da den virkelig giver fylde og tekstur i håret. Den er en anelse pebret, men til gengæld holder den længe. Blot et lille tip.

blog, københavn, high-streetA few years ago I was at a photo shoot, where the stylist used a so-called “texture spray”. I could quickly see why she was so excited about the product, because it really did wonders. She told me that she had tried many different ones, but always returned to the same one from Oribe. I bought it shortly after and it has been a fixture in the bathroom ever since. It is brilliant to use those days when your hair is flat and static as it really adds volume and texture to the hair. It is a bit pricey, but it lasts very long. Just a little tip.