hair coachVi er nu gået ind i ottende uge i “Treatover” projektet i samarbejde med Pantene. I denne uge har jeg været backstage med min hair coach, Miabella Ristorp, da hun var på arbejde som hårstylist. Jeg har altid undret mig over, hvordan man sætter hår på en model, der kommer direkte fra et andet show med tuperet hår, dreadlocks eller lignende, haha.. Miabella besvarer nogle af mine spørgsmål i videoen nedenfor og forklarer hvordan man beskytter håret bedst muligt under styling.

[youtube cYNftd-rqxc 850 550]

Miabella afprøvede sin seneste styling på mig – et rigtig fint “jeg kommer lige fra stranden”-agtigt look, som også mindede mig lidt om de fine krøller fra 20’erne. I kan se hvordan man kan lave bølger i håret med et glattejern i videoen nedenfor, hvor Miabella viser teknikken og fortæller hvilke produkter man skal style sit hår med, så det ikke tager skade af glattejernet og samtidig holder hele dagen – det er faktisk nemmere end man skulle tro. Jeg har efterfølgende afprøvet det derhjemme – it works! ;)

[youtube Mku3yYjxleM 850 550]

I denne uge er I også velkomne til at stille Miabella spørgsmål omkring hår og styling, som hun vil besvare i næste uges indlæg. I kan spørge om alt mellem himmel og jord – f.eks. hvordan man beskytter håret bedst muligt på stranden, hvordan man laver krøller med et glattejern, hvordan man beskytter sit hår bedst muligt efter en hårfarvning, tips til nemme hverdagsfrisurer  – you name it! Bare fyr løs :)

(Sponsoreret af Pantene)