marlene-juhl-jørgensen

Find everything HERE

Marie Louises søster driver butikken, Thaysen/Christensen. Hun har netop fortalt mig, at de har sat ALLE varer ned med 25%, i anledning af at de har relanceret deres webshop. Jeg måtte fluks ind og kigge på udvalget og har allerede smidt et par varer i kurven. Der er virkelig mange fine sager, så den information synes jeg ikke, I skulle snydes for. ;) Kampagnen kører til og med d. 2. marts. Blot et lille lørdagstip.

blog, københavn, high-streetMarie Louise’s sister runs the shop, Thaysen/Christensen. She has just told me that they have lowered the prices on all items by 25%, on the occasion of their relaunched webshop. I have already thrown a few items in the shopping basket. ;) There are many fine things, so I thought you guys should know as well. The campaign runs until the 2nd of March. Just a little Saturday tip.