nem-frisure

Weekenden nærmer sig med hastige skridt. Måske har I festlige planer, som kræver en fin frisure? Det er i hvert fald blevet tid til at dele ugens håropsætning. Som tidligere nævnt er kravet på de frisurer, jeg deler, at de ikke må tage mere end fem minutter at sætte og denne gang kan det nærmest gøres på den halve tid. ;)

Jeg har valgt at lave en snoning, som jeg personligt synes er et godt alternativ til den klassiske fletning. Den er ganske simpel at lave. Man deler håret i to sektioner og snor dem i den samme retning. Derefter skal de to totter snoes sammen og denne gang skal de snoes i den modsatte retning om hinanden. Der afsluttes med en elastik. Et voilà! :) Jeg håber, I kan lade jer inspirere af frisuren. ;) Find flere nemme håropsætninger HERHERHER og HER.

blog, københavn, high-streetThe weekend is just around the corner. Perhaps you have festive plans that require a cute hairstyle? Nevertheless, it is time to share this week’s hairstyle. As previously mentioned, all the hairstyles I share doesn’t take more than take more than five minutes to make and this time it can almost be done in half the time. ;)

I have chosen to make a twist which I personally think is a good alternative to the classic braid. It is quite simple to make. You simply divide your hair into two sections and twist them in the same direction. Afterwards the two strands are twisted together and this time they must be twisted in the opposite direction. You finish it off with a rubber band. A voilà! :) I hope you can let yourselves be inspired by this easy hairstyle. ;) Find more hairstyles HEREHEREHERE and HERE.

snoning-hår